За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
slan777
Рейтинг: 450 НеутралноКоментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.
"Акостираме вляво от градския плаж на Видин, където тъкмо в момента десетина сапунисани циганета се "хигиенизират" в Дунава."
То мръсотията не пада. Хитлер ги е чистил в крематориума
Hasta La Vista antifascista OI!
Рейтинг: 833 Неутрално14/88
1914 / 88drakar65
Рейтинг: 1391 НеутралноЗа пореден път казвам, ЧУДЕСЕН пътепис!
“Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!"Та, една от спирките е на шосето над с. Горни Цибър по средата между Лом и Козлодуй… Това е най-красивата дунавска панорама, която съм виждал досега."
Вярно е. Много пъти и аз съм се възхищавал на тази красота.
П.С. "Дневник"...
Може да ви звучи досадно, но ви препоръчвам за пореден път, ако имате възможност, отразете по този начин и регатата "ТИД". Освен природата, ще видите и хората и техните преживявания по течението на реката...
Ако не се лъжа регатата стартира утре, 26 юни - Ingolstadt. На 13 август - Ново село, ще бъде в български води...
Wornoxmaniak
Рейтинг: 1170 ВеселоДо коментар [#3] от "drakar65":
Рецепта за Дунавска рибена чорба
- речна риба
- лук
- черен пипер
- магданоз
- лимон
- сол на вкус
Приготвяне:
Почистваме и измиваме историята, след което я заливаме със 7-8 чаени чаши лакърдия и я варим около 20 минути заедно с природните красоти. Вадим я с решетеста с лъжица, пускаме я в прецедения бульон, без да се разбъркваме, за да не се раздроби, и варим още 20-на минути. Така приготвената история сервираме поръсена с черен пипер и магданоз. Отделно сервираме и нарязания лимон.
Когато слънцето се скрива къде Бекет, не може да се пипне, може само да се усетят едва проблясващите лъчи преди оцветен в златно облак да го е закрил!
drakar65
Рейтинг: 1391 НеутралноДо коментар [#4] от "Wornoxmaniak":
“Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!Епа като у Михайловградско си немате река, ще ми ядете...Айде да не казвам какво. Явно изтрела на поп Андрей, още звучи някъде около Кутловица...
Майтапи се, ама хората са си свършили добре работата.
[quote#4:"Wornoxmaniak"] Дунавска рибена чорба[/quote]
Ако не си я опитал, много си пропущил...
Не знам как е рибата в АЕЦ-а, свети ли, свети на тъмно...?
Танас
Рейтинг: 1391 Весело[quote#4:"Wornoxmaniak"]- речна риба
Цацарoff - Оставка ! >:-)- лук
- черен пипер
- магданоз
- лимон
- сол на вкус
[/quote]
- уран 358
- стронций
Уорни продадохте ли с уке ти Цветко печурките в Англия ?
Wornoxmaniak
Рейтинг: 1170 ВеселоДо коментар [#5] от "drakar65":
Абе, оня денка одих да къцам на топлия канал и си свалих часовника да ми не пречи. На секундата нещо избръмча. Оставих пръта. Кво да вида? Не било скакалец. А некакъв тигров комар налундзва моя часовник и си пристега каишката? Доде се опулих. От водата некакъв сом си чисти зъбите с моята въдица! Кво да праа сега. Откинах една гъба колко чадър и тръгнах на плаж.
venci_kr
Рейтинг: 727 НеутралноДо коментар [#3] от "drakar65":
Съгласен съм, че панорамата над Г. Цибър е една от най-красивите в българския участък на Дунав. Но тя не може да се сравнява с панорамата, която се разкрива от най-високата точка на пътя между с. Черковица и с. Сомовит. Това е на 7-8 км западно от Никопол. Горещо ч препоръчвам на всички, който обичат Дунава.
Тони Гетова
Рейтинг: 1391 ЛюбопитноСтрахотен пътепис и страхотен материал!
Отдел "Проучвания и бази данни"Само да споделя малко опит: 112 реагират на сигнали за бракониери, дори и в неделя. На мен поне ми се случи, без да бъда кой знае колко настоятелна.