За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
*****
РазстроеноЕлате да видите хляба в Каварна на какво прилича. Абсолютно тесто, което не се слага в устата. Намирани са и разни парчета ситни боклуци вътре в хляба.Просто е някакъв ужас, но явно ВЕЛИКИЯТ КОНТРОЛ, който уж си върши работата в действителност нищо не прави и хората се тъпчат с тоя каварненски боклук наречен ХЛЯБ. За справка фирмата е на Христо Узунов
*****
Неутралномила дорна картинка
*****
НеутралноЯм софийски хляб. На всеки 200 дни намирам по някое малко боклуче в него. Обикновено черно. Но продължавам да си го купувам, защото ми е вкусен.
*****
НеутралноАз пък ям хляб от една малка квартална фурна. Пробвал съм всякакви хлябове - пакетирани, заводски и т.н но единствено този хляб се доближава до спомените ми за истински хляб от "едно време". Наистина, малко по-скъп е, но поне е хляб.
*****
НеутралноАз пък ляп не ям!
То даже и въобще не ям!
Само мезя!
Круглосуточно!
*****
НеутралноДо преди две години би звучало като научна фантастика.
assd
Рейтинг: НеутралноБраво!!!
Други институции да вземат пример от Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве в Габрово
*****
Гневнокато не ви харесва хляба ,яжте пасти
*****
НеутралноИли си купете хлебопекарни и си го правете сами. Това е моето решение и съжалявам,че толкова късно съм го взела.
*****
ЛюбопитноКупувате си една машина за хляб и забравяте за палячовците - собственици на пекарни. Това което се продава в бг рядко се прави от 100% качествени продукти. Инвестицията в машина се изплаща за дни!!! Тъй като освен хляб правят тесто за пица , козунак , кейкове и сладко. Сутрин мирисът е най-доброто нещо от машината.
*****
НеутралноВчера бех в Разград и от тамошната Била купих хлеб-фантастика!
Такъв едно време правеха във фурна "Реклама" на бул. Хр. Ботев до Централна гара в София. Но това беше отдавна - в миналия ми живот. Брашното тогава беше тип "Три нули". За сравнение сега най-качественото брашно за козунаци е тип "500".
Та този хлеб в Разград беше от брашно "Три нули". Не знам къде са го правили - сигурно в Турция.