Снимки във "Фейсбук" затвориха пекарна в Дряново

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (11)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на пеленаче
    *****
    Разстроено

    Елате да видите хляба в Каварна на какво прилича. Абсолютно тесто, което не се слага в устата. Намирани са и разни парчета ситни боклуци вътре в хляба.Просто е някакъв ужас, но явно ВЕЛИКИЯТ КОНТРОЛ, който уж си върши работата в действителност нищо не прави и хората се тъпчат с тоя каварненски боклук наречен ХЛЯБ. За справка фирмата е на Христо Узунов

  2. 2 Профил на :)
    *****
    Неутрално

    мила дорна картинка

  3. 3 Профил на софийския хлебозавод
    *****
    Неутрално

    Ям софийски хляб. На всеки 200 дни намирам по някое малко боклуче в него. Обикновено черно. Но продължавам да си го купувам, защото ми е вкусен.

  4. 4 Профил на квартална фурна
    *****
    Неутрално

    Аз пък ям хляб от една малка квартална фурна. Пробвал съм всякакви хлябове - пакетирани, заводски и т.н но единствено този хляб се доближава до спомените ми за истински хляб от "едно време". Наистина, малко по-скъп е, но поне е хляб.

  5. 5 Профил на МеЗник
    *****
    Неутрално

    Аз пък ляп не ям!
    То даже и въобще не ям!

    Само мезя!
    Круглосуточно!

  6. 6 Профил на Emo
    *****
    Неутрално

    До преди две години би звучало като научна фантастика.

  7. 7 Профил на assd
    assd
    Рейтинг: Неутрално

    Браво!!!
    Други институции да вземат пример от Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве в Габрово

  8. 8 Профил на paf
    *****
    Гневно

    като не ви харесва хляба ,яжте пасти

  9. 9 Профил на Кумичка - лисичка
    *****
    Неутрално

    Или си купете хлебопекарни и си го правете сами. Това е моето решение и съжалявам,че толкова късно съм го взела.

  10. 10 Профил на Bread Maker
    *****
    Любопитно

    Купувате си една машина за хляб и забравяте за палячовците - собственици на пекарни. Това което се продава в бг рядко се прави от 100% качествени продукти. Инвестицията в машина се изплаща за дни!!! Тъй като освен хляб правят тесто за пица , козунак , кейкове и сладко. Сутрин мирисът е най-доброто нещо от машината.

  11. 11 Профил на суьо
    *****
    Неутрално

    Вчера бех в Разград и от тамошната Била купих хлеб-фантастика!
    Такъв едно време правеха във фурна "Реклама" на бул. Хр. Ботев до Централна гара в София. Но това беше отдавна - в миналия ми живот. Брашното тогава беше тип "Три нули". За сравнение сега най-качественото брашно за козунаци е тип "500".

    Та този хлеб в Разград беше от брашно "Три нули". Не знам къде са го правили - сигурно в Турция.





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #