Португалски кошнички с крем

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (16)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на Ерих Хартман
    Ерих Хартман
    Рейтинг: 116 Любопитно

    Е, какво толкова ?

    Баба ми едно време ги правеше за закуска сутрин....

    Бащите и майките Ви все португалски кошнички ядяха..

    ))

  2. 2 Профил на staska
    staska
    Рейтинг: 1304 Весело

    До коментар [#1] от "Ерих Хартман":

    Баба ги правеше, но тя си точеше многолистното тесто. А нас сега ни мързи дори да го извадим от фризера и да спретнем едно кремче.

    "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска."
  3. 3 Профил на greenhrast СУПЕР
    greenhrast
    Рейтинг: 839 Неутрално

    заради канелата много ги мразех... :-)

    Публикувано през m.dnevnik.bg

  4. 4 Профил на chicago514
    chicago514
    Рейтинг: 724 Весело

    Докога ще я караме само на десерти.

  5. 5 Профил на izabell
    izabell
    Рейтинг: 1243 Неутрално

    Превъзходни са-по една на хапка, с кафето

  6. 6 Профил на pavtaf
    pavtaf
    Рейтинг: 225 Неутрално

    До коментар [#2] от "staska":

    Аз си правя многолистно тесто, по една опростена технология- отнема ми едва полувин час. По оригиналната технология отнема 24 часа...
    Това което има у нас (под названието "бутер тесто" е нещо отвратитиелно, като изобщо няма "бутер" в него, а някакви разтителни мазнини.

  7. 7 Профил на Jana Gancheva
    Jana Gancheva
    Рейтинг: 768 Неутрално

    Не знам на вкус как са, но нещо видът им не лови окото. Изцапаната с канела чиния също не е много естетична. Бих предпочела кремът да е приготвен отделно и тогава да се пълнят с него изпечените кошнички. Би било друга рецепта, разбира се...

    'Let light surround you' Dream Theater
  8. 8 Профил на Ерих Хартман
    Ерих Хартман
    Рейтинг: 116 Неутрално

    До коментар [#4] от "chicago514":



    " ..Докога ще я караме само на десерти."

    Не сме заработили за луканка, още..

    ))

  9. 9 Профил на staska
    staska
    Рейтинг: 1304 Весело

    До коментар [#4] от "chicago514":
    [quote#4:"chicago514"]Докога ще я караме само на десерти.[/quote]
    Хляб няма, минаваме на пасти.

    "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска."
  10. 10 Профил на Ерих Хартман
    Ерих Хартман
    Рейтинг: 116 Весело

    До коментар [#7] от "ariel28":

    Не знам на вкус как са, но нещо видът им не лови окото."

    Аз, като съм гладен, хич и не се заглеждам в естетиката и външният вид на чинията, ами гледам какво има в нея..

  11. 11 Профил на Ерих Хартман
    Ерих Хартман
    Рейтинг: 116 Весело

    До коментар [#2] от "staska":

    Баба ги правеше, но тя си точеше многолистното тесто. А нас сега ни мързи.."

    Ами като ни мързи, ще ходиме да си ги купуваме готови !

    То нас българите за какво ли не ни мързи ?

    ))

  12. 12 Профил на Ерих Хартман
    Ерих Хартман
    Рейтинг: 116 Неутрално

    А казват, че сме били трудолюбив народ...

    Трудолюбиви варвари няма !

  13. 13 Профил на BarBQ
    BarBQ
    Рейтинг: 823 Весело

    Изглежда вкусно, харесва ми =)

  14. 14 Профил на portuguesa
    portuguesa
    Рейтинг: 225 Неутрално

    Паштейш ди ната или популярни също с името паштейш ди белем
    са уникални.

  15. 15 Профил на portuguesa
    portuguesa
    Рейтинг: 225 Любопитно
  16. 16 Профил на charlesdegaulle
    charlesdegaulle
    Рейтинг: 334 Весело

    До коментар [#15] от "portuguesa":

    Бил съм там, невероятни са...





За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #