За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.
Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си. Вход | Регистрация
izabell
Рейтинг: 1243 НеутралноИзглежда неустоимо
С какво ли се хапва?-сигурно с лъжичка
karabastun
Рейтинг: 1178 НеутралноЛигава ми се вижда тази комбинация....
[email protected]chicago514
Рейтинг: 724 ВеселоТази балансирана вкусова бомба ще стане още по прекрасна ако вътре изтървем няколко зърна грозде и малко сушени сливи.
Станислав
Рейтинг: 1352 НеутралноВ рецептата е пропуснат много важен момент при приготвянето на ориз "Арборио", а именно постепенното добавяне, разбъркване и усвояване на течността (в случая бульон) от ориза. Иначе предложението за съставките ми изглежда интересно и примамливо.
“Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklinbramasole
Рейтинг: 2362 ВеселоДо коментар [#4] от "Станислав":
"На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-рБраво за умението да приготвяш ризото!
Може би "разговарям" с chef Станислав?
Free person
Рейтинг: 388 НеутралноЩе да е голяма голяма вкуснотия!Потекоха ми лигите.
Tonyhodounski
Рейтинг: 2241 ВеселоТова прилича на торта с моркови
****
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
Станислав
Рейтинг: 1352 ВеселоДо коментар [#5] от "Bramasole":
Е, още не съм станал chef и едва ли ще се случи, но готвенето ми е слабост (вината са ми хоби
), а и ризотото е нещо, с което бих казал, че се справям добре. Хубав ден от мен и слънчево настроение!
“Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. FranklinФедор Венедиктович Езерский
Рейтинг: 1094 ЛюбопитноТова ризото с тиква по банкянски ли е или е оригинално?